Coșul este gol

Livrarea

 

Livrarea comenzilor

 

Livrarea mărfurilor se efectuează în raza or. Chişinău și suburbii, în orașele și satele RM. Livrarea este efectuată de compania Nova Poșta. Operatorul nostru va procesa comenzile dumneavoastră începând cu ora 09:00 până la 17:00 de luni pină vineri, cu excepția zilelor de weekend și a zilelor de sărbători oficiale. Timpul de pregătire/livrarea a comenzii  se efectuează timp de 2-3 zile lucrătoare.

 

Costul livrării

  • Costul livrării în or. Chişinău – 40 lei 
  • Livrare gratuită de la 500 lei 

 

  • Costul livrării în suburbiile Chișinăului și în RM – 60 lei
  • Livrare gratuită de la 800 lei

 

Livrarea expresă în oraș este posibilă

 

Metodele de achitare

 

    Comanda poate fi plătită online: 

  • prin PayPal 
  • prin carduri bancare Visa sau Mastercard

  

  Pentru a efectua o plată, va trebui să introduceți detaliile cardului dvs. bancar. Transferul acestor informații se face în conformitate cu toate măsurile de securitate necesare. Informațiile sunt transmise în formă criptată și sunt stocate numai pe un server specializat al sistemului de plăți.

 

Comanda poate fi plătită la primirea ei:

  •  în numerar 

 

 

NOTĂ!
Comenzile NU pot fi achitate prin intermediul voucherelor sau certificatelor - cadou.

 

Primirea mărfurilor comandate

   La comandă se ataşează bonul de casă. Documentele fiscale suplimentare pot fi solicitate de la operator. Dacă nu aveți posibilitate de a primi comanda la ora stabilită, puteți schimba ora de livrare. În acest caz, luaţi legătura cu operatorul cu 2-3 ore înainte de timpul stabilit anterior, indicând numărul comenzii sau adresa de livrare Daca nu s-a putut livra Comanda la Cumpărător, coletul va fi returnat la Vănzător

 

NOTĂ PENTRU CUMPĂRĂTOR

    Cumpărătorul trebuie să asigure trecerea fără obstacole a mărfurilor livrate. La momentul convenit în ordinul de livrare, cumpărătorul va trebui să fie la adresa de livrare; La primirea produsului, cumpărătorul trebuie să verifice produsul la defecte vizibile (zgârieturi, lovituri, etc.).
 

Pentru alte informații cu privire la detaliile livrării, apelați: 0 604 344 00

Un email cu instrucțiunile ulterioare a fost trimis pe adresa dvs. electronică.