Coșul este gol

Politica de returnare

Politica de returnare

În conformitate cu Legea Republicii Moldova nr.105-XV din 13.03.2003 „Privind protecția consumatorului”:

«Consumatorul are dreptul să ceară înlocuirea produsului de calitate corespunzătoare în decurs de 14 zile calendaristice, exceptând data procurării.
Înlocuirea produsului de calitate corespunzătoare se efectuează dacă acest produs nu a fost utilizat (şi-a păstrat aspectul exterior, sigiliile şi etichetele fabricii, dacă erau), proprietăţile de consum, precum şi cu prezentarea bonului de casă sau a unui alt document care confirmă faptul procurării produsului, eliberat consumatorului împreună cu produsul vândut.»

 

Confecţii şi articole din tricot (articole de lenjerie de corp, lenjerie de pat, articole de ciorăpărie) - DE CALITATE CORESPUNZĂTOARE NU POT FI ÎNLOCUITE CU UN PRODUS SIMILAR! (în conformitate cu HOTĂRÂRE Nr. 1465 din 08.12.2003 cu privire la aprobarea Regulilor de înlocuire a produselor nealimentare şi a termenelor de garanţie)

 

Modalități de returnare a bunurilor

Returnarea mărfurilor procurate pe site-ul www.ponti.md este posibilă numai prin poștă!

Bunurile vor fi trimise la adresa: PONTI S.R.L, 2002, Chișinău, str. Cetatea Albă, 172. Costurile de transport în condițiile returnării vor fi suportate de către client. 

La returnarea bunurilor, este necesar să se depună, în original, următoarele documente :

  • Buletinul de identitate (sau copia, în cazul returnării prin intermediul poștei)
  • Fișa de returnare
  • Bonul fiscal

 

Returnarea de bunuri este posibilă numai din următoarele motive:

  • Dimensiunea este mare / mică
  • Acest produs nu se încadrează în aspect

 

Modalitate de rambursare

Banii sunt transferați pe cardul bancar sau în portofelul electronic de pe care a fost plătit ordinul. Transferul este de până la 10 zile lucrătoare după primirea și verificarea bunurilor returnate.

Un email cu instrucțiunile ulterioare a fost trimis pe adresa dvs. electronică.