Ponti

Ponti Home

Termeni și condiții

În acest document sunt stabiliți termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.ponti.md, și toate condițiile de achizitionare a produselor și serviciilor comercializate prin intermediul site-ului nostru. Politica de confidențialitate, de retur și orice alte documente constituie cuprinsul acestui document, numit in continuare “Termeni și condiții”.

”PONTI” S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica în orice moment Termenii și Condițiile. Orice modificări aduse Termenilor și Condițiilor, vor intra în vigoare numai pentru comenzile noi, înregistrate după publicarea modificărilor respective pe acest site web.

 

Dispozitii generale

Acest site este deținut și administrat de "PONTI" S.R.L.

„PONTI” SRL

MD 2002 Republica Moldova

or. Chişinău, str.Cetatea Alba 172.

La inregistrarea comenzii in magazinul online, Clientul accepta Termenii si conditiile de vanzare a produselor (in continuare – Termeni si conditii) prezentate mai jos.

Acesti Termeni si Conditii, precum si informatia despre produsele afisate pe site sunt oferte publice, in conformitate cu articolul 681 din Codul civil al Republicii Moldova si a Legii nr. 284 privind Comertul Electronic. Cumparatorul, dupa ce a luat cunostinta cu textul acestor conditiilor de vanzare, le accepta prin bifarea alineatului "Am citit și sunt de acord cu termeni și condiții".

Relatiile dintre client si vanzator sunt stabilite in baza Legii nr. 105 din 13.03.2003 cu privire la Protectia drepturilor consumatorului, si a altor acte normative adoptate in conformitate cu aceasta.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile date, iar Clientul este obligat sa monitorizeze modificarile in mod regulat.

 

Inregistrarea pe site

Vanzatorul nu este responsabil pentru exactitatea si corectitudinea informatiilor furnizate de client in timpul inregistrarii.

 

Inregistrarea si termenul de livrare a comenzii

Comanda clientului poate fi inregistrata de catre client pe site. La inregistrarea comenzii, clientul trebuie sa specifice urmatoarea informatie:

  • numele si prenumele Clientului sau a destinatarul comenzii
  • adresa de livrare a comenzii
  • telefonul de contact
  • e-mail

Dupa inregistrarea comenzii, clientului i se ofera informatia privind data preconizata, de transmitere a comenzii de catre Serviciul de livrare. Data specificata depinde de disponibilitatea produselor comandate in depozitul vinzatorului, si timpul necesar pentru prelucrarea comenzii.

Toate materialele informative afisate pe site, au caracter consultativ si nu pot transmite in totalitate informatia exacta despre proprietatile si caracteristicile marfurilor, inclusiv culoarea, marimea si forma.

In cazul lipsei produsului comandat in depozitul vinzatorului, vanzatorul are dreptul de a anula comanda si obligatia de a informa clientul prin trimiterea unui e-mail la adresa specificata, sau prin telefon.

 

ASISTENȚA CLIENȚI

Luni – vineri  09:00 - 17:00

(+373) 060254 444

angro@ponti.md

Un email cu instrucțiunile ulterioare a fost trimis pe adresa dvs. electronică.